PYP SERGİSİNDE ÜRÜNLERİNİ BAŞARIYLA SUNDULAR 11.06.2021

İlk Yıllar Programı (PYP) sergisi, öğrencinin İlk Yıllar Programı eğitimi boyunca edindiği tüm bilgi ve becerileri sentezleyerek bir dünya sorununa çözüm bulma konusunda sorgulamalar başlattıkları ve araştırmaları sonunda bir çözüm ve eylem ortaya koydukları ve okuldaki tüm topluluk üyeleriyle paylaştıkları, bu süreçte de onlara Uluslararası Bakalorya (IB) öğrenen profili niteliklerini sergileyebilmeleri için fırsat sunan önemli bir deneyimdir. 4. sınıflarımız, bu önemli deneyim için bu yıl “Gezegeni Paylaşmak” disiplinler üstü temasını ele aldılar. Aralık ayından Haziran ayına kadar seçtikleri kavram üzerine uzun bir çalışma yürüttüler. Birleşmiş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Hedeflerinden konularına uygun olanı seçtiler. IB misyonuna uygun olarak, daha iyi ve daha huzurlu bir dünya oluşturmak için araştıran- sorgulayan, bilgili ve duyarlı olduklarını yaptıkları eylemlerle kanıtladılar. Son olarak öğrencilerimiz 7-11 Haziran 2021 tarihleri arasında yaptıkları çalışmaları izleyicilerine sundular. Bu süreçte başından sonuna öğrencilerimize destek olan 4. sınıf öğretmenlerimiz Ahmet Dalan’a, Burcu Çay’a, Gizem Ünal’a, Seher Terekeci’ye, mentor olarak görev alan tüm ilkokul BCT öğretmenlerimize, İngilizce öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi bu etkileyici çalışmalarından dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.