PERFORMANSLARI İLE HAYRAN BIRAKTILAR 09.06.2016

Lüküs Hayat opereti, 1930’ların Türkiye’sinde Batılılaşma özentisinde olanlarla halk kesiminden insanlar arasında doğan komik durumların anlatıldığı Türk tiyatrosu klasiklerinden biridir. Her ne kadar yarım yüz yılı geride bırakmış bir Türk tiyatrosu klasiği olsa da sanki bu zamanların Türkiye’sini anlatmaktadır. Lise öğrencilerimiz bu oyunu aylarca süren özverili çalışmalarıyla yeniden sahnelediler. Günlerce, saatlerce süren provalara katılıp sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiler; ortaya da profesyonelleri aratmayacak bir gösteri çıkardılar. Her birimizi bir yandan kahkahalara boğarken öte yandan kendilerine hayran bırakıp, gururlandırdılar. İzleyicilerin büyük beğenisini alan ve dakikalarca ayakta alkışlanan öğrencilerimizi ve onlara liderlik eden öğretmenlerimizi ve tiyatro kulübü ekibimizi yürekten kutluyoruz.