ORYANTASYON PROGRAMINA KATILDILAR 08.09.2022

Işıkkent’e yeni başlayan 5. sınıf, hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimiz ve ara sınıflarda aramıza katılan yeni öğrencilerimiz 5 Eylül haftasında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına hazırlık amacıyla her seviye için özel olarak hazırlanan oryantasyon programına katıldılar. Program süresince öğrencilerimiz bir yandan kampüsü ve eğitim sistemini tanırlarken diğer yandan da birbirleriyle tanışıp kaynaştılar. Açık ve kapalı alan etkinlikleriyle keyifli vakit geçirdiler. İlkokulumuza yeni başlayan tüm 1. sınıflarımız ve ara sınıflara yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ise velileri ile birlikte oryantasyona katıldılar. Sınıf öğretmenleriyle tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz ve velileri karşılıklı olarak bilgi alış-verişinde bulundular, okulumuzu ve sınıflarını tanıma fırsatı buldular. Tüm öğrencilerimize bir kez daha aramıza hoş geldiniz diyor, güzel bir yıl geçirmelerini diliyoruz.