ORTAOKULLU OLDULAR 13.06.2017

4. sınıf öğrencilerimiz PYP’deki son yıllarında “Kendimizi İfade Etme Biçimimiz” ünitesi çerçevesinde ortaklaşa yürütülen disiplinler üstü bir sorgulama sürecine girdiler ve bu kapsamda gerçek yaşama dair konuları ya da sorunları tanımladılar, sorguladılar ve bunlara getirdikleri çözümlerini PYP sergisinde sundular. İlk Yıllar Programı (PYP) sergisi, PYP’nin temel öğelerinin hepsini gösterdiğinden, bir PYP okulunun ve öğrencisinin yaşamında önemli bir olayı temsil eder ve Uluslararası Bakalorya (IB) öğrenen profilinin özelliklerini sergileyebilmeleri için öğrencilere bir fırsat tanıyan son derece önemli bir deneyimdir. Öğrencilerimiz, bu önemli sergi sonrasında düzenlenen ortaokula geçiş töreni ile PYP sertifikalarını aldılar ve söyledikleri şarkılar ile bizlere duygulu anlar yaşattılar. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında başarılar diliyoruz. Yolları her daim açık olsun.