ORTAOKULA UĞURLAMANIN GURURUNU YAŞADIK 10.06.2022

4. sınıf öğrencilerimiz, Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı’nda son senelerini tamamladılar. PYP okullarında öğrencilerin yaşamında önemli yeri olan PYP Sergisi için hazırlandılar. İlk Yıllar Programı (PYP) sergisi, PYP’nin temel öğelerinin hepsini gösterdiğinden, bir PYP okulunun ve öğrencisinin yaşamında önemli bir olayı temsil eden ve Uluslararası Bakalorya (IB) öğrenen profilinin özelliklerini sergileyebilmeleri için öğrencilere fırsat tanıyan son derece önemli bir deneyimdir.

4. sınıflarımız PYP’deki son yıllarında “Gezegenimizi Paylaşmak” üniteleri çerçevesinde ortaklaşa yürütülen disiplinler üstü bir sorgulama sürecine girdiler ve bu kapsamda gerçek yaşama dair konuları ya da sorunları tanımladılar, sorguladılar ve bunlara çözümler sundular. Projelerini sergide paylaşan öğrencilerimiz daha sonra düzenlenen tören ile PYP sertifikalarını aldılar, söyledikleri şarkılar ile bizlere duygulu anlar yaşattılar. Hepimiz için son derece özel olan bu güzel ve önemli günü bizlerle paylaşan tüm velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize ortaokul yaşamlarında başarı, sağlık ve mutluluk diliyoruz.