YAZAR DİLGE GÜNEY İLE HAYALBAZLAR GEÇİDİ 17.12.2018

6. sınıf öğrencilerimiz Türkçe derslerinde Dilge Güney’in “Hayalbazlar Geçidi” adlı kitabını okudular ve okulumuzda gerçekleştirilen etkinlik sayesinde kendisiyle tanışma fırsatı yakaladılar. Etkinlik, Dilge Hanım’ın Türk mitolojisiyle ilgili verdiği bilgilerle başlayıp, bu bilgilerin kitabın içinde hangi ayrıntılarda yer aldığını öğrencilerimize keşfettirmesiyle devam etti. Öğrencilerimize hayal tozları dağıttı ve hayal kurmalarına yardımcı olacak müzik eşliğinde bir öyküye başlangıç yaptı. Öğrencilerimiz kendi hayal güçleriyle bu öyküyü tamamladılar. Yazarımıza kitaplarını imzalatma şansını da yakalayan öğrencilerimiz, imza sırasında Dilge Hanım’a merak uyandıracak sorular sordular. Bu keyifli ve öğretici etkinlik için konuğumuza teşekkür ederiz.