MYP MİNİ KİŞİSEL PROJELERİNİ SERGİLEDİLER 14.05.2018

Mini Kişisel Proje süreci; IB-MYP Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programının en geliştirici özelliklerinden biridir. Her öğrenci ilgi duyduğu bir alanda kendi konusunu belirler ve eğitim-öğretim yılı boyunca danışman öğretmeni eşliğinde araştırma, inceleme ve sentez yaparak bir proje hazırlar. Süreç boyunca akademik dürüstlüğe büyük önem verilir, bu konuda öğrencilere farkındalık kazandırılır. Mini kişisel proje sunumları 5 ve 8. Sınıf aralığındaki öğrenciler tarafından yapılmaktadır. Böylece, her öğrenci kendi seçtiği alanda, kendi yaratıcı ve özgün ürününü ortaya çıkarır. Kişisel Proje çalışmaları aynı zamanda öğrencileri bağımsız ve yaşam boyu öğrenen birey olmaları için destekler. Işıkkent Eğitim Kampusü ortaokul öğrencileri 6 ay boyunca çalışmalarını sürdürdükleri projeleri, 14 Mayıs Pazartesi günü, MYP Mini Kişisel Proje sergisi ile hem akranlarına hem de jüriye sundu. Konuk Konuşmacı BAU Rektör Danışmanı Sayın Turgay Polat’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.