ONLAR ARTIK LİSELİ... 16.06.2016

8. sınıf öğrencilerimiz, ortaokul yıllarına ait anılarını kelimelere döktükleri, çocukluktan adım adım gençliğe geçiş serüvenlerini ve gelecek için heyecanlarını, Türkçe dersinde okudukları Richard Bach’ın “Martı” adlı eserinden yola çıkarak hazırladıkları sahne performanslarını, Liseye Geçiş Töreninde velileri, öğretmenleri ve ortaokul öğrencileriyle paylaştılar. Duygu ve anlam dolu anların ardından, öğrencilerimiz öğretmenlerinden liseye geçiş sertifikalarını ve okul fularlarını teslim aldılar. Ortaokulu başarıyla bitiren ve ilk 5’e girmeye hak kazanan öğrencilerimiz, Melike Taner, Poyraz Yapalı, Yunus Aksoy, Jerfi Cider ve Eflatun Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri tarafından takdim edilen ödüllerle onurlandırıldılar. Martılarımıza hedeflerine özgürce ulaşabilecekleri tertemiz bir gökyüzü diliyoruz... Yolları açık olsun!