ÖNCE ARAŞTIRIP İNCELEDİLER SONRA PİJAMA PARTİSİ YAPTILAR 16.03.2023

ELC 2 öğrencilerimiz ‘Dünyanın İşleyişi’ disiplinler üstü teması kapsamında ‘’Uzayı ve dünyanın hareketlerini anlamak canlıların eylemlerini etkiler’’ ana fikriyle çalışıyorlar. Yaptıkları deneyler ve dramalarla, dünyanın hareketlerinin sonucu konusunda gece-gündüzün ve mevsimlerin oluştuğunu keşfettiler. Sonuç etkinliği olarak ise pijama partisi yapmaya karar verdiler. Okula öğretmenleri ile birlikte pijamalarını giyerek geldiler ve sınıflarına girdiklerinde karanlık bir ortamla karşılaştılar. Devamında gece ve gündüz yapılan eylemler hakkında venn şemasını kullanarak gruplama çalışması yaptılar. Uyku öncesi rutinlerini masal saati ile deneyimleyen öğrencilerimiz bundan sonraki çalışmalarına canlıların eylemleri sorgulaması ile devam edecekler.