OKUMA GÜNLERİNE KATILDILAR 20.04.2018

İzmir Saint Joseph Lisesinin 4.cüsü düzenlediği okuma günlerinin bu yılki son konuşmacısı yazar ve seslendirme sanatçısı Yekta Kopan’dı. Işıkkent Eğitim Kampüsü Haz. 9 ve 10 sınıflardan öğrencilerimizden kitap sevdalısı 12 gencimiz, Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerinin önderliğinde bu etkinliğe katılmışlardır. Yazarın “Aile Çay Bahçesi”, “Kediler Güzel Uyur”, “Bir de Baktım Yoksun”, “Aşkın Mutfağından Yalnızlık Tarifleri”, Fildişi Karası”, “İçimde Kim Var”, “On Üç Büyülü Öykü” gibi eserlerinden çeşitli sorular yönelterek yazarla söyleşen öğrencilerimiz yazarın kendisinin seslendirdiği çeşitli anime karakterlerin ve oyuncuların repliklerinden minik bölümleri seslendirmesiyle keyifli anlar geçirdi. Söyleşinin ardından imza günüyle sonlanan etkinlik fotoğraf çekimleriyle unutulmaz anılar arşivlerine saklandı.