OKULUMUZDA İLK KEZ FASCHİNG ETKİNLİĞİ: ÖĞRENCİLER ALMAN KÜLTÜRÜNÜ KUTLADI 25.04.2024

Okulumuzda bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Fasching (Karnaval) etkinliği büyük bir coşkuyla karşılandı. Ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Almanya'da okullarda ve halk arasında kutlanan bir kostüm festivali olan Fasching'in benzersiz atmosferini yaşattı. Öğrencilerimiz, tarih, sanat ve spor dünyasından dünyaca tanınan ünlü isimlerin kostümlerini giyerek Almanca sunumlar yaptılar. Bach, Martin Luther, Katherina Witt, Nietzsche, Boris Becker ve Karl Marx gibi ünlü filozoflar, yazarlar ve sporcuların tanıtıldığı etkinlik, öğrencilerimizin Almanca şarkılar eşliğinde keyifli bir şekilde son buldu. Bu özel etkinliğe katkılarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, farklı kültürleri bir araya getirerek okulumuza renk kattıkları için minnettarlığımızı sunuyoruz.