OKUDULAR, ARAŞTIRDILAR, YERİNDE GÖZLEMLEDİLER 19.10.2022

ELC 2 öğrencilerimiz ‘Kim Olduğumuz’ disiplinler üstü teması kapsamında “Aile yapılarındaki farklılıklar aile bireylerinin rol ve sorumluluklarını belirler” ana fikriyle çalışıyorlar. 2. sorgulama basamakları olan “Ailelerin Çeşitliliği” konusunda derslerinde onlara sorulan ‘’Sadece insanların mı ailesi olur? sorusundan yola çıkarak birçok kitap okudular, araştırmalar yaptılar. Ayrıca da bu hafta Sasalı Doğal Yaşam Parkını ziyaret ettiler. Doğal yaşam parkında hayvanları yakından gözlemleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, hayvanların ve bitkilerin de aile olabileceğini fark ettiler. Gezi sırasında hayvanların ailelerini incelediler, hayvan yavrularını keyifle gözlemlediler. Bundan sonra aile bireylerinin rollerini ve sorumluluklarını çalışacaklar.