ÖĞRETMENLERİMİZ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI 12.03.2018

Öğretmenlerin "Sistem Düşüncesi" yaklaşımını kullanarak öğrencilerin düşünme becerilerini geliştirmelerine, büyük resmi görerek çözüm yolları bulmalarına destek olmayı amaçlayan "Eğitimde Sistem Düşüncesi Sempozyumu"nun bu sene dördüncüsü Denizli Özel PEV Okulları'nda gerçekleştirildi. Sempozyuma okulumuz adına öğretmenlerimizden Burcu Çay, Gökşen Akyol Kızılkaya ve Özgün Kurt deneyimlerini paylaşarak sunumlarıyla katılım sağladılar. Deneyim Paylaşım Sempozyumu'nda "Eğitimde Sistem Düşüncesi" ile ilgili farklı kurum ve okullar tarafından yapılan çalışmaların paylaşıldığı kırk sunum yapıldı. Sistem düşüncesinin eğitimde uygulanabilirliği, öğrencilere kazandırdıkları ve sistemin devamlılığı konularının konuşulduğu sempozyumda katılımcılar keyifli ve verimli vakit geçirdiler.