ÖĞRENDİKLERİNDEN YOLA ÇIKARAK ARGÜMANLAR SUNDULAR 17.02.2022

10. sınıflarımız Tarih derslerinde gördükleri konuların MYP Tartışmalı Soru basamağını münazara olarak işledi. Dört farklı grubun iki farklı konuyu tartıştıkları münazarada jüri, dili etkin kullanma, ikna kabiliyeti, iletişim becerisi, kaynak gösterme gibi ölçütler kullandı. Çok çekişmeli geçen etkinlikte izleyicilerin de değerlendirme yapmaları ve günümüz ile bağlantı kurma sorusuna verdikleri ilginç cevaplar heyecanı artırdı. Öğrencilerimizin münazara boyunca saygı çerçevesinde kalarak karşı tarafın görüşüne karşı argüman geliştirebilmeleri ve topluluğa yönelik konuşabilmeleri tüm öğretmenlerce alkışlandı. İkinci tur için şimdiden gönüllü olan öğrenciler Yakın Tarih konularını araştırmaya başladılar.