NATIONAL GEOGRAPHIC’TE ÇALIŞMAYA BAŞLADI 12.02.2018

2015 mezunumuz Joshua Kaan Tekin bir yandan Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde lisans eğitimine devam ederken, diğer yandan National Geographic Türkiye’de Editoryal Koordinator Sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Yazmaya, takip ettiği bir müzik sitesi olan Rave Mag’de başlayan Joshua Kaan, bir yandan eğitimini sürdürürken bir yandan da sevdiği bir konuda profesyonelce iş yapmayı ilk kez deneyimledi. Yaklaşık 2,5 sene boyunca Rave Mag bünyesinde çalışan ve ilk basılı sayısında editor olarak yer alan Joshua Kaan eğitim hayatının yanı sıra yürüttüğü bu iş sayesinde kültür sanat alanında önde gelen birçok iş insanı ile tanışma fırsatını yakaladı. Okul-İş-Özel Hayat üçgeninde dengeyi kurmayı başaran mezunumuz Joshua Kaan Tekin, bu ay National Geographic Türkiye’de Editoryal Koordinator Sorumlusu olarak işe başladı. Henüz üniversite öğrencisi iken, dünyanın en prestijli yayınlarından birinde bu sorumluluğu üstlenen Joshua Kaan’ı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.