MYP KİŞİSEL PROJE SERGİSİ 25.04.2018

Orta Yıllar Programının en geliştirici özelliklerinden biri olan Kişisel Proje sürecinde , tüm çalışmalar danışman öğretmenler eşliğinde yürütülür, akademik dürüstlük önemsenir, sürece odaklanılır ve öğrencilerin gelişimine farklı şekillerde katkı koyulur. 10. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı kişisel projeler, öğrencilere kendi seçtikleri alanda, gerçekten kişisel ve yaratıcı bir ürün ortaya koymalarını sağlar. IB öğrenen profilinde yansıtıldığı üzere, öğrencileri bağımsız ve yaşam boyu öğrenen bireyler olarak desteklemek hedeflenir.Bu çerçevede 25 Nisan Çarşamba günü, 10. Sınıf öğrencilerimizin 6 ay boyunca çalışmalarını sürdürdükleri 60 proje, MYP Kişisel Proje sergisinde sunuldu. Sergi kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak görev yapmakta olan Prof. Dr. Eyüp Artvinli konuk konuşmacı olarak aramızdaydı. Sergiye katılan öğrencilerimize ve konuklarımıza teşekkür ederiz.