MİNİK KARDEŞLERİNİN FEN VE MATEMATİK ÇALIŞMALARINA DESTEK OLDULAR 17.03.2023

Ortaokul ve lise öğrencilerimizin başarıyla devam ettirmekte olduğu Global Social Leaders programı bu yıl üç ayrı ekiple yürütülüyor. Ekiplerimizden biri olan All Matters üyeleri, çalışmalarını, Birleşmiş Milletlerin yayımlamış olduğu Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden 4 no’lu hedef olan ‘Nitelikli Eğitim’ ekseninde sürdürüyorlar.

Planlamalarını, eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek üzere yapılandırılan ekip üyelerimiz; konuyla ilgili olarak Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) ile iletişime geçmiş ve Vakfın Altındağ ve Yamanlar Etkinlik Merkezlerinde, ilkokul öğrencileri için yürütülen etkinliklere destek verme kararı aldılar. Çalışmalarına 11 Mart Cumartesi günü başlayan öğrencilerimiz 10 hafta boyunca bu eğitim merkezlerindeki ilkokullu kardeşleriyle bir araya gelerek onların fen ve matematik çalışmalarına destek olmakta; eğlenceli atölyelerle EÇEV’li kardeşlerinin öğrenme süreçlerine destek veriyorlar.