MİLLİ YÜZÜCÜ EMRE SAKÇI İLE KEYİFLİ SOHBET 29.04.2022

Lise Kariyer Günleri etkinliğimizin açılış konuşmasını yapmak için okulumuza gelen dünya rekortmeni mili yüzücümüz Emre Sakçı, ilkokul öğrencilerimizle de buluştu. Emre Sakçı spor hayatını onlarla paylaşırken, kendisinin yüzmeyi ne kadar sevdiğini anlattı. Öğrencilerimize de hayatları boyunca sevdikleri işleri yapmalarını, ancak sevdikleri işlerde başarılı olabileceklerini iletti. Yüzme hayatının başlangıcında, 8 yaşlarındayken kendi çalıştığı havuzun kapanmasıyla, Işıkkent Eğitim Kampüsü yüzme havuzunun ona kapılarını açmasıyla, antrenmanlarına bir süreliğine okulumuz havuzunda devam edebilme şansı bulduğu için tüm Işıkkent ailesine teşekkürlerini iletti. Öğrencilerimiz, Emre'nin 50m kurbağalama dünya rekoru kırdığı yarışın videosunu izlerken çok heyecanlandılar. Sevgili Emre Sakçı’ya öğrencilerimize ayırdığı değerli zamanı ve paylaşımları için yürekten teşekkür ediyoruz.