MEZUNLAR PANELİ 19.12.2017

27 Aralık 2017 Çarşamba günü lise öğrencilerimiz için assembly saatinde “Mezunlar Paneli” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi. Amerika’dan Syracuse, Parson’s ve Boston Üniversiteleri’nden Ladin Bacakoğlu, Leyla Borovalı ve Ata Sunucu, Kanada’dan Toronto Üniversitesi’nden Pelin Mamaoğlu, İspanya’dan UIC Üniversitesi’nden Selin Şınık, İtalya’dan Bocconi Üniversitesi’nden Mert Eskinazi, İngiltere’den King’s College London, Royal Holloway ve Salford Üniversiteleri’nden Deniz Baysak, Alya Atalan ve Can Daniel Ricketts isimli mezunlarımızın katıldığı programda keyifli paylaşımlar yapıldı. Üniversiteye hazırlanma süreci, yurtdışında okumanın avantajları, zorlukları ve üniversite hayatıyla ilgili deneyimlerini samimiyetle anlatan mezunlarımıza teşekkür eder, dinleyen öğrencilerimiz için sunumumuzun yararlı olmasını dileriz.