MESLEKİ GÖLGELEME SUNUMLARI İLGİYLE İZLENDİ 21.04.2017

Işıkkent Anadolu Lisesi 10. ve 11. sınıf düzeylerinde uygulanan Mesleki Gölgeleme çalışmasının sunumları 21 Nisan 2017 tarihinde Mediha İçel Konferans Salonu’nda yapıldı. Öğrencilerin meslek seçiminde doğru karar vermeleri, ilgi duydukları meslekleri yerinde inceleyip gözlemlemeleri ve bilgi almalarının amaçlandığı etkinlik bu yıl da başarıyla gerçekleşti. Öğrenciler, rehberlik biriminin düzenlediği sunumda gölgelemesini yaptıkları meslekleri arkadaşlarına anlattılar. Ceren Sırace ve Melisa Işıkoğlu mimarlık, Efe Çalık, Arda Demirel, Azim Can Güneş bilgisayar mühendisliği, Melisa Akovalı psikoloji, Dilay Aslan endüstriyel tasarım, Arda Demirel reklamcılık, Alara Akman moda tasarım mesleklerini sunumlarla anlattılar. Demir Kökdemir ve Ece Lara Taş’ın başarılı sunumlarıyla renklenen etkinlikte Cem Çal, Sima Akdurak, Eren Tuncer planlama ve rejide görev aldılar.