CEM SEYMEN’LE KEYİFLİ SÖYLEŞİ 06.01.2020

İlham Verenler Söyleşilerimizin ikinci konuğu gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist Cem Seymen oldu. Bilişim çağında artan rekabetle birlikte farklılaşmanın önemine değinen Seymen öğrencilere “sahip olduğunuz imkanları en iyi şekilde kullanarak kendinizi keşfedin. Kendi özünüzdeki değeri bulun, neyi istediğinizi neyi istemediğinizi bilin. Her nerede, ne yapacak olursanız olun kimsenin size yapamazsın, başaramazsın sözlerine aldırmadan kendi içinizdeki sesi bulun ve yaptığınız şeyin en iyisini ortaya koyun” dedi. Cumhuriyet çocuklarısınız bu ülkeye karşı sorumluluklarınız var diyen Cem Seymen öğrencilere güvenli yolu değil denenmemiş yolları deneme cesaretini göstermelerini de tavsiye etti. Konak Anadolu Lisesi öğrencileri de söyleşimize misafir okulumuz olarak katıldı. Değerli katkıları için Sayın Cem Seymen’e bir kez daha çok teşekkür ederiz.