LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ KÜLTÜR DOLU YURT DIŞI SEYAHATİ GERÇEKLEŞTİRDİ 18.04.2023

Lise öğrencilerimiz için düzenlenen CERN gezisinden deneyimlerle döndüler. Geziye katılan öğrencilerimiz, İsviçre’de bulunan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) ziyaretinin ardından sırasıyla; İsviçre’nin Cenevre, Lozan, Montrö, Gruyeres, Bern ve Zürih kentlerini görme imkânı buldular. İsviçre’deki bu gezi esnasında Cailler Çikolata Fabrikası, Einstein Müzesi ve Technorama Bilim Merkezi ziyaret ettikleri yerler arasındaydı. İsviçre’nin ardından İtalya’ya geçen öğrencilerimiz, burada ise Milano ve Bolonya şehirlerini görme fırsatını buldular. Milano’da Bocconi Üniversitesi ve Leonardo Da Vinci Müzesi ziyareti gerçekleştirdiler. Gezilerinin son gününde ise Modena’da bulunan Ferrari fabrikası ve müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin gezi süresince öğrendiklerinin ve biriktirdikleri deneyimlerin kıymetli olduğunu umuyoruz.