İLK DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNİ YAPTILAR 15.01.2020

The Duke of Edinburgh's International Award Programı kapsamında ödül liderlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan ekibimiz, Balçova Terapi Ormanında 10 km’lik bir deneme yürüyüşü gerçekleştirdi. Sırt çantalarında gün boyunca ihtiyaç duyacakları malzemeleri taşıyan öğrencilerimiz yürüyüş mesafesini takımlar halinde tamamlarken doğayı keşfetme ve önceden belirlenen hedefe plan yaparak ulaşma becerisi kazandılar. The Duke of Edinburgh's International Award Programı Macera ve Keşif Kategorisinin amacı gençlerin özgüven duygularını artırarak takım çalışması becerisi kazandırmak, macera ve keşif ruhunu geliştirerek doğayı tanımayı ve doğaya saygı duymayı öğretmektir. Ayrıca, katılımcıların daha önce bulunmadıkları bir ortamda bir amaç için yola çıkarak doğa ve ekip çalışması konusunda deneyim kazanmalarını sağlamaktadır.