YARIŞMA İLE BİLGİLERİNİ SINADILAR 06.03.2019

5 Mart 2019 Salı günü 11A sınıfı öğrencilerimizin liderliğinde 10. sınıf ve 9. sınıf öğrencilerimizle ayrı ayrı Fen Bilimleri beceri yarışması yaptık. Yarışmacılar etkinliğin başında kura ile belirlendi. 10. sınıflardan katılan yarışmacılar yarışma boyunca 5 adet görevi 3’er dakika sürede tamamlamaya çalıştı. Temel fizik, kimya ve biyoloji becerilerini ölçen yarışmada öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. En çok yeşil kartı toplayan grup birinci oldu. 9. sınıflardan katılan yarışmacılar ise bilgi yarışmasında 200 puandan 1000 puana kadar temel Fen Bilimleri bilgilerini ölçen çeşitli sorularla karşılaştılar. Yarışma sonunda en yüksek puanı alan grup birinci oldu. Yarışmaların birincisi olan gruplar Fen Bölümünden tişört kazandılar.