KÜTÜPHANE GÜNBATIMI ETKİNLİKLERİYLE HAFTAYI SONLANDIRDILAR 07.04.2023

4. sınıf öğrencilerimiz okuldan sonra kitaplarla ve etkinliklerle dolu bir akşamüstü geçirdiler. Etkinlik başlangıcında öğrencilerimiz, öğretmenler eşliğinde kitaplarla ilgili bulmaca çözdüler. Çözdükleri bulmacadaki ipuçlarıyla, obje bulma oyunu oynadılar. Ardından spor salonunda kitaplarla yazarları eşleştirdikleri stafet çalışması yaptılar. Sene boyunca okudukları kitaplarla ilgili kodlama oyunu oynadılar. Günbatımı kütüphane etkinliğinden anı olarak saklamaları için toprakla tohumları birleştirerek, tohum topu yaptılar. Akşam yemeği ile küçük bir mola veren öğrencilerimiz, dans, drama ve kitap posteri yapma etkinlikleriyle devam ettiler. Günbatımı Kütüphane etkinliğinde 15 dakika Dear Time (Drop everything and read) yaparak kendilerine vakit ayırdılar. Etkinlik finali olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir arada dans ederek günü keyifli bir şekilde sonlandırdılar.