KROS YARIŞLARINDAN MADALYALARLA DÖNDÜLER 26.10.2021

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Bornova ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kros yarışmasına okulumuzdan Yıldız Erkek Takımı, Yıldız Kız Takımı ve Küçük Erkek Takımımız katıldı. Küçük Erkek Takımımız 2.lik kupasını kazanırken, bireyselde Kaan Vural 2. olarak madalya aldı. Yıldız Erkek Takımımız 1.lik kupasını kazanırken, bireyselde öğrencimiz Can Bakırsoy 1. olarak madalya aldı. Yıdız Kız Takımımız ise 1.lik kupasını kazandı ve bireyselde öğrencilerimiz Nora Teri 2., Esti Şaul 3. olarak madalya almaya hak kazandılar. Öğrencilerimiz 29 Ekim Cuma günü Bornova İlçede düzenlenecek olan resmî törende kupa ve madalyalarını alacaklar. Pandemi sonrası öğrencilerimizin gösterdikleri çaba ve performansları için onlarla gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.