KOÇ ÜNİVERSİTESİ YAZ ARAŞTIRMA PROGRAMINA KABUL EDİLDİ 14.06.2022

10. sınıf öğrencimiz Berk Erkek, Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programına (KUSRP) kabul edilen iki lise öğrencisinden biri oldu. Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı lise, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Lise Programı, lise öğrencilerinin üniversite yaşamına dair bir gözlem yapması, okumak istediği lisans programı hakkında bilgi sahibi olması ve akademik bir araştırmanın nasıl ilerlediğini öğrenmesini sağlıyor. Bu program, araştırmaya ağırlık veren üniversitelerde yükseköğrenim yapmayı planlayan, araştırma teknikleri ile ilgili becerilerini geliştirmek isteyen, motivasyonu yüksek lise öğrencileri için açılan bir program. Programa seçilen Berk’i kutluyor, en iyi şekilde faydalanmasını diliyoruz.