KENDİLERİNE HAYRAN BIRAKTILAR 14.06.2017

Lise Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz sahneledikleri müzikalle bu yıl da izleyicileri büyüledi. ‘Tiyatrosu olan bir ülkede kötülükler, çirkinlikler, yanlışlıklar sürüp gitmez’ demiş William Hazlitt. Bu inançla izledik 2016-2017 Özel Işıkkent Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübünün müthiş performansını Hem güldük, hem eğlendik hem de düşündük… 2106 Ekim ayında yaklaşık 35 öğrenciyle başlayan zorlu ama bir o kadar da keyifli süreç 14 Haziran 2017 Çarşamba akşamı muhteşem bir gösteriyle sona erdi. Öncelikle, seçilen Hairspray adlı oyun 11. sınıf öğrencilerimizden Doğa Melisa Demirer, Efe Ergür ve Ege Ergür tarafından Türkçeye çevrildi. Haftalar boyu süren, çoğu zaman hafta sonlarını da içerisine alan yoğun bir çalışma programı izlendi. Öğrencilerimiz aşkla bağlandıkları tiyatroda kendilerine verilen görevleri yerine getirebilmek için var güçleriyle çalıştılar. Her birinin heyecanına, yıllar içerisindeki gelişimlerine ve her geçen yıl daha iyisini yapmanın verdiği hazzı keyifle yaşamalarına tanıklık ettik. Sonrasında gelen başarının da tesadüf olmadığı gerçeğini bir kez daha yaşadık. Başta yönetmenimiz Cihangir Turantaş olmak üzere dans eğitmenlerimiz Gökhan ve Selin Öztürk, müzik öğretmenimiz Canan Atak, sorumlu öğretmenimiz Meral Özer Sevindik olmak üzere emeği geçen herkese bu yolculukta bize eşlik ettikleri için çok çok teşekkür ederiz.