KATILIM SERTİFİKALARINI ALDILAR 03.06.2022

Eğitim öğretim yılı başından bu yana JMUN kulübünde öğretmenlerimiz Başak Altındağ, Lyudmyla Boysan, Nihan Saranlı ve lise öğrencimiz Arı Bektöre mentorluğunda çalışma yürüten ortaokul öğrencilerimiz, 25-27 Şubat tarihleri arasında Koç Okulları, 18-20 Mart tarihleri arasında Hisar Okulları ve 1-3 Nisan tarihleri arasında ise Polonya’da bulunan The American School of Warsaw tarafından çevrim içi olarak düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansına katıldılar. Öğrencilerimiz temsil ettikleri ülkelerin ulusal politikalarını savunarak mevcut küresel problemlere çözüm önerileri üretmeye çalıştılar. İngilizce dilini kullanma becerileri, temsil ettikleri ülke hakkında sahip oldukları bilgi seviyesiyle bizleri gururlandıran öğrencilerimizi yıl boyunca gösterdikleri performans için tebrik ediyoruz.