KARİYER GÜNÜNDE MESLEKLERİ DAHA YAKINDAN TANIDILAR 30.03.2016

Lise öğrencilerimizin, ilgi ve yeteneklerine uygun olan meslekleri bilinçli olarak seçebilmeleri ve farklı meslekleri tanımaları amacıyla 8. Geleneksel Kariyer Günü düzenlendi. Etkinliğin amacı, öğrencilerimizin farklı alanlardaki uzmanlardan meslekleri ile ilgili bilgiler almaları, mesleklerin gerektirdiği kişilik özellikleri, eğitimler, mesleklerin zorlukları ve avantajları, iş olanakları ve gelir durumu konularında bilgi edinmelerini sağlamaktı. 11 farklı meslek dalının tanıtıldığı etkinlikte, meslek dallarının seçimi yıl içinde öğrencilerle yapılan görüşmelerde öğrencilerimizin en çok tercih ettikleri ya da bilgi almak istedikleri bölümlere göre oluşturuldu. Öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre 3 farklı meslek dalını seçerek üç çalıştaya katılma fırsatı buldular.