KARDEŞ OKULA AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ 09.05.2016

Sosyal sorumluluk bilincini yaşama geçirmeye büyük önem veren okulumuz bu alandaki çalışmalarına değişik platformlarda devam ediyor. Bu kapsamda Lise yönetimimizin ve Okul Aile Birliğimizin organize ettiği bir eğitim çalışması kardeş okulumuzla gerçekleştirildi. Lise rehber öğretmenimiz Duygu Sücan Yılmaz, Bornova Çimentaş İlkokulu velilerine “Aile İçi İletişim” konulu bir seminer verdi. Seminerde mutlu, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmede aile içi iletişimin önemine değinildi. Sorumluluk bilinci, sınırlar, kurallar, sevgi, bağlanma gibi kavramlar üzerinde duruldu. Seminerin ikinci bölümünde katılımcıların soruları yanıtlandı. Çalışmaya veliler soruları ve görüşleriyle büyük ilgi gösterdiler.