KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN’LI KARDEŞLERİNE KİTAP YOLLADILAR 14.03.2023

Öğrencilerimizin kitap okuma, yorumlama, düşüncelerini doğru ve akıcı cümlelerle ifade edebilmeleri amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı bölümümüzün düzenlediği etkinliklerden biri çerçevesinde Hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimiz 15 Mart 2023 Çarşamba günü pandemi nedeniyle ara verilen ve şehrimizin marka değeri olan Kitap Fuarı’na gittiler.

Bu yılki gezinin, derslerimizin gereği olan “hizmet eylem planı” içerisinde yapılması hedeflendi. Bu amaçla öğrencilerimiz, hepimizin çok büyük acılar yaşamasına sebep olan deprem felaketi nedeniyle oradaki kardeşleri için okuma ve boyama kitapları, kırtasiye malzemeleri aldılar. Okula döndükten sonra aldıkları kitapları kolileyen öğrencilerimiz, her küçük kardeşleri için yazdıkları yazılar eşliğinde kitapları Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gönderdiler. Kardeşlerinin yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturabildiklerini umuyoruz.