JMUN KONFERANSINA KATILDILAR 02.03.2022

Eğitim öğretim yılı başından bu yana JMUN kulübünde çalışma yürüten ortaokul öğrencilerimiz “Küreselleşme çağında sürdürülebilirliğin sağlanması” temasıyla Koç Okulları tarafından 25-27 Şubat tarihlerinde çevrim içi olarak düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansına katıldı. Danimarka’yı temsil eden öğrencilerimiz, 10 farklı komitede görev aldı. Komitelerde tartışılan gündem maddeleri, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleriyle bağlantılıydı. Öğrencilerimiz üç gün boyunca temsil ettikleri ülkenin ulusal politikalarını savunarak mevcut küresel problemlere çözüm önerileri üretmeye çalıştılar. İngilizce dilini kullanma becerileri, temsil ettikleri ülke hakkında sahip oldukları bilgi seviyesiyle bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, sonraki Mart ve Nisan ayında katılacakları uluslararası konferanslar için başarılar diliyoruz.