JA KULÜBÜ “UBUNTU” ŞİRKETİ ÇİMENTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU’NDAKİ KARDEŞLERİYLE ÇALIŞMA YAPTI 10.02.2017

Junior Achievement Kulübü’nün Ubuntu şirketi sosyal sorumluluk projelerinin bir bölümü olan çalışmayı Çimentaş İlkokulu’ndaki kardeşleriyle gerçekleştirdi. Bu projenin liderlerinden olan altı öğrencimiz “Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar” ile ilgili bir sunum hazırlayıp ilköğretim ikinci sınıfta okuyan kardeşlerine sundu. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen bu sunum öğrencilerin oldukça dikkatini çekti. Sunumdan sonra “Sizce bu nesli tükenmekte olan hayvanlar nasıl bir dünyada yaşamak isterler?” sorusu ışığında resimler yapmaları istendi. Parlak fikirlerin ve güzel çizimlerin olduğu bu çalışmalar toplandı ve bez çantalara basılmak üzere işleme koyuldu. Bu öğrencilerin yaptığı resimler bez çantalarda tekrar hayat bulacak ve elde edilen kazanç başka bir sosyal hizmet projesinde yine yüzleri güldürecektir.