İZMİR INTERACT BÖLGE TEMSİLCİSİ OLMAYA HAK KAZANDI 28.02.2023

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzun Lise Interact Kulübü’nün başkanlığını yapmakta olan 11.sınıf IB-DP öğrencisi İsmet Aslanca, Interactörlük ve yönetim becerilerinin sınandığı toplamda 4 aşamayı geçerek İzmir Interact Bölge Temsilcisi olmaya hak kazandı. Interact Kulüpleri, Rotary Kulüplerinin sponsorluğunda kurulan gençler için bir hizmet kulübüdür. Toplum bazlı ya da okul bazlı olarak kurulan bu kulüplerin üyeleri 14-18 yaşlarındadır. Interactörler ise bu süreçte yaptıkları hizmet etkinliklerinden liderlik deneyimleri, ekip olabilmek, yardımseverlik ve saygı göstermek, sorumluluk almak ve çözüm üretmek ve bunun gibi birçok beceriyi elde ederler. Çevre temizliği, bağışlar, organizasyonlar düzenlenmesi, sokak hayvanlarımıza yardımda bulunmak, kermesler ve topluma hizmet edecek projeler yapılması Interactörlerin yaptığı projelerdendir. İzmir Interact Bölge Temsilcisi olmaya hak kazanan İsmet’i kutluyor, başarılar diliyoruz.