IŞIKKENT’TE MEZUNİYET COŞKUSU 04.08.2016

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi 2015-2016 sekizinci dönem mezunları gurur ve coşkuyla diplomalarını aldılar. Mezuniyet töreninde 57 lise öğrencimiz mezuniyet mutluluğu ve hüznünü bir arada yaşadı. Dereceye giren ilk üç öğrencimiz başarı ödüllerini ÇESVAK Vakıf Kurucu Temsilcisi Ali İhsan Özgürman, Vakıf Kurucularından Öner Akgerman, ve Genel Müdür Canan Harmancı’nın elinden aldılar. Törende duayen iş adamı Tamer Taşkın da konuk konuşmacı olarak öğrencilerimize seslenerek öğütlerde bulundu. Tören sonunda mezunlarımız hep birlikte Işıkkent Marşını söyleyerek keplerini havaya fırlattılar. Onur duvarına plaketlerini çakan ve asma kilitlerini takan öğrencilerimiz, mezun olmanın verdiği mutluluğu yaşarken, aynı zamanda duygusal anları da birlikte paylaştılar. Tüm mezunlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.