Özel Işıkkent Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin çok yönlü gelişimini takip eden rehberlik uzmanlarımız ve yüksek öğrenim danışmanlarımız öğrenci, veli ve okul arasındaki ilişkilerde önemli rol üstlenirler. Lise hayatına başlayan her öğrencimizin kariyer gelişimi titizlikle takip edilir. Rehberlik uzmanlarımız ve yüksek öğrenim danışmanlarımız öğrencilerimizin lise öğrenimi boyunca akademik, sosyal, duygusal, davranışsal açıdan çok yönlü gelişimini birlikte izlerler ve gelecek planlarını öğrenciyle birlikte yapılandırırlar.

2009 yılında lisemizden mezun olan ilk öğrencilerimizden bu yana her yıl mezunlarımız %100 başarı göstererek yurt içi ve yurt dışında hedefledikleri branşlarda seçkin üniversitelere yerleşiyorlar.

Mezunlarımızın dörtte üçü Türkiye’de nitelikli devlet üniversitelerine ya da burslu olarak vakıf üniversitelerine yerleşirken, dörtte biri eğitimlerine yurt dışındaki saygın üniversitelerde devam ediyorlar. Öğrencilerimizin yıl yıl hangi üniversitelere kabul edildiklerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.