İŞARET DİLİ İLE YENİ YIL ŞARKISINI BİRLİKTE SÖYLEDİLER 26.12.2022

1. sınıf öğrencilerimiz “Kendimizi Düzenleme Biçimimiz” ünitesi kapsamında “İşaret ve semboller hayatımızı düzenlememize yardımcı olur.” ana fikrini çalışıyorlar. Bu bağlamda işaret dilini sorguladılar. İşaret dilinin kullanım alanlarını ve farklı dillerin işaret dilini çalıştılar. Bununla birlikte okulumuz lise bölümü Matematik ve Yarışmalar OSP öğrencileri, dahil oldukları “Sessizliğin Dili” projesinin bir parçalı olarak 1. sınıf öğrencilerimizle küçük tiyatroda bir araya geldiler. Lise öğrencilerimiz işaret diliyle ilgili bilgiler verdikten sonra öğrencilerimize “Yeni Yıl” şarkısını işaret diliyle söylemeyi öğrettiler. Keyifli geçen etkinliğimiz için emeği geçen tüm lise öğrenci, öğretmen ve yönetim ekibine teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz de ünitemizin eylemi olarak öğrendikleri bu şarkıyı ilkokuldaki tüm arkadaşlarına söyleyecekler.