YENİ YIL KART GELENEĞİNİ YAŞATTILAR 29.12.2022

İlkokul öğrencilerimiz, 1 Aralık’tan beri her gün yeni yıl için geri sayım yapıyorlar. Başlattıkları “Nezaket Akımı” ile her gün yeni yıl için geri sayım yaparken çevrelerine iyilik ve nezaket yaydılar. Ayrıca yeni yıl için kurayla seçtikleri bir arkadaşlarına iyi dileklerini ilettikleri bir yeni yıl kartı hazırladılar. Zarfların üzerine gönderici olarak kendi adreslerini ve alıcı olarak da seçtikleri arkadaşlarının adreslerini yazdılar. Kartlarını koridorlardaki posta kutularına attılar. Birkaç gündür okulumuza bisikletiyle gelen bir postacı sınıflara uğrayarak öğrencilerin kartlarını alıcılarına teslim etti. “Mutluluk paylaşılarak çoğalır” düşüncesiyle bu keyifli bu çalışmayı eyleme dönüştürmek isteyen öğrencilerimiz, evde de birer yeni yıl kartı hazırlayıp komşularının posta kutularına attılar. Öğrencilerimiz bu projeyle hem ev adreslerini öğrendiler hem de başkalarını mutlu etmenin aslında çok kolay olduğunu anladılar.