İLKOKUL’DA 100. GÜN SEVINCI 14.02.2022

İlkokul öğrencilerimiz okulun ilk gününden beri sabah rutinlerinde sayarak adım adım ulaştıkları okulun 100. gününü hem keyifli hem de öğretici etkinliklerle kutladılar. O sabah okula pijamalarla gelen öğrencilerimiz okula sanat öğretmenimizin hazırladığı 100 panosunun içinden geçerek girdiler. Sınıflarda konuyla ilgili kitaplar okudular, videolar izlediler, şarkılar öğrendiler, 10’ar 10’ar hareketler yaparak sabah jimnastiği yaptılar. Matematik derslerinde 100 sayısına ulaşana kadar ritmik saydılar, içinde 100 sayısının geçtiği problem oluşturma ve çözme oyunları oynadılar. Türkçe ve İngilizce derslerinde bildikleri 100 kelimeyi yazdılar, bulmacalar çözdüler. Bütün bunların yanında Dünyanın İşleyişi disiplinler üstü temamızla bağlantılı olarak çeşitli grup etkinlikleri yaptılar. Böylece 100 gün daha büyümenin ve bilgilenmenin keyfini yaşadılar.