11. KARİYER GÜNÜ ÇOK KEYİFLİ VE VERİMLİ GEÇTİ 28.03.2019

26 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirdiğimiz “11. Geleneksel Kariyer Günü”nde açılış konuşması için İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve emekli televizyon yapımcısı Sayın Sedat Örsel’i ağırladık. Çok yönlü kariyer geçmişi, renkli kişiliği ve değerli birikimiyle lise öğrencilerimize hitap eden Sn Örsel, başarı hikayesini paylaşırken gençlerimize çok değerli tavsiyelerde bulundu. Etkinliğin devamında mühendislik, gastronomi, hukuk, işletme, mimarlık, uluslararası ilişkiler, iletişim, moleküler biyoloji ve genetik, psikoloji, tıp, sanat ve tasarım alanlarındaki meslek grupları dahilinde davet edilen konuşmacılarımız öğrencilerimiz ile buluştu. Sunumlarda mesleğin yapısı, üniversitedeki ders içerikleri ve iş olanakları hakkında bilgi alan öğrencilerimiz sorularını profesyonel kişilere yöneltme imkanı buldular.