DÜNYANIN EN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİNİ KAMPÜSÜMÜZDEYDİ 08.10.2019

Dünyanın lider üniversiteleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Işıkkent’te buluştu. Yurt dışından ve yurt içinden 81 seçkin üniversitenin temsilcisi Education Day 2019’da Işıkkent öğrencileri ile bir araya geldi. Üniversitelerin kabul koşulları, bursluluk şartları, kampüs yaşamı, eğitim sistemleri konularında bilgi alan öğrenciler, ilgilendikleri bölümler hakkında detaylı bilgi topladılar. Okul kampüsünden çıkmadan dünyanın dört bir yanından gelen üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme şansı bulun Işıkkentliler kariyer planlamaları için güzel bir fırsat yakaladılar. Çalıştayların da yapıldığı etkinlikte öğrenciler Amerika, İngiltere, Kanada, İtalya, Hollanda ve Hong-Kong’da eğitim hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.