İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜLER 07.05.2023

İlkokul öğrencilerimiz Bilim Kahramanları Derneği tarafından ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nda gerçekleştirilen “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore” festivaline katıldılar. Minik Bilim Kahramanları, SUPERPOWEREDSM temasıyla enerjinin üretilmesi, depolanması, dağıtılması ve tüketilmesine odaklanarak yeni bilgiler keşfettiler. Hazırladıkları proje fikirlerini kodlama becerilerini kullanarak hareketli parçalarla renklendirdiler. Festivalde farklı okulların takımlarıyla biraraya gelerek çalışmalarını gözlemcilerle ve diğer ziyaretçilerle paylaştılar. Luke Henry, Tim Hinton, Doruk İrteş, Arya Kazcıoğlu ve Doğa Soyuer’den oluşan takımımız hem madalyalarını hem de Duyarlı Kaşifler Ödülü’nü aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.