İLK SERGİLERİNİ YAPTILAR 23.10.2017

İlkokul öğrencilerimiz, ilk PYP üniteleri olan Kim Olduğumuz teması çerçevesinde görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmaları bizlerle paylaştılar. Bu çerçevede, 1. sınıflar, Claude Monet’in Nilüfer çiçeğini oluştururken, her yaprağına ,‘’Benim hakkımda her şey’’ başlığı adı altında kendilerini ifade eden çizimler yaptılar. 2. sınıflar, Arcimboldo’nun çalışmalarından esinlenerek, meyve ve sebzelerden oluşturdukları kolaj çalışmaları ile kendi portrelerini oluşturdular. 3. sınıflar, Afrika maskelerinden esinlenerek kendi özel maskelerini yarattılar. Müzik bölümü ile ortaklaşa yürütülen proje sonunda da maskelerini takarak, müzik ve dans gösterisi ile çalışmalarını sundular. 4. sınıflar, heykeltraş Alberto Giacometti hakkında öğrendikleri bilgileri, çalışmalarından esinlenerek yaptıkları heykeller ile sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bizlere yaşattıkları bu görsel şölen için teşekkür ediyoruz.