İKİ YIL BOYUNCA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI SERGİLEDİLER 02.03.2023

12. sınıf IB-DP öğrencilerimizden Bengisu Okay, Lara Sakıpağa ve Nehir Helvacıoğlu DP Visual Art Programı kapsamında iki yıl boyunca yaptıkları çalışmaları 3 Mart Cuma günü izleyici ile buluşturdukları sanat sergisinin açılışını yaptılar. Özel Işıkkent Anadolu Lisesi IB-DP programının dördüncü sergisini gerçekleştiren ve iki yıllık DP-VA programında kendi belirledikleri temalar ile HL kapsamında hazırladıkları eserlerin bulunduğu sergide öğrencilerimiz, çalışmaları ile değerlendirmeye girecekleri ve bir anlamda da sanat yaşamlarına ilk adımı atmış olacakları için onları şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Sergi 9 Mart Perşembe gün sonuna kadar ziyaretçilere açık olacak.

Sergi Ziyareti ile ilgili lütfen Danışman Öğretmen Demet Tunç ile iletişime geçiniz.