IGMUN KONFERANSINDA OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER 20.04.2018

21-24 Nisan tarihlerinde İzmir Gelişim Koleji’nde gerçekleştirilen IGMUN Konferansı’na Lise MUN Kulübünden 3 öğrencimiz katıldı. Derin Tırnaklı Kriz Yönetimi Komitesi’nde (JCC) tartışılan “Soğuk Savaş” meselesinde SSCB İç İşleri Bakanı olarak görev aldı. Derin Akdurak ve Emir Pars Yıldırım Sosyal, Kültürel ve İnsani Komite’de (SOCHUM) oturum başkanları olarak görev adılar. Neo-Nazizm ve reçeteli ilaçlara bağımlılık konularının tartışılıp çözüm aranmasında komitelerini yönettiler. Konferansın iki de özel anektodu oldu. Emir Pars Yıldırım’ın doğum günü konferans yönetici öğrencileri tarafından sürpriz bir kutlama ile hatırlandı. Ayrıca Işıkkent MUN Kulübünün bu sene mezun olacak öğrencileri Efe Ergür ve Ege Ergür arkadaşlarını desteklemek için konferansı ziyaret edip, SOCHUM Komitesi’nde konuk delege olarak görev aldılar. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.