I-ROBOTICS ORTAOKUL TAKIMI BAŞARI ELDE ETTİ 26.02.2024

Okulumuzun I-Robotics Ortaokul Takımı, başarıya imza atarak 2024 FLL Lego Lig Ege Bölgesi 3. Ortaokullar Turnuvasına katıldı. Takımımız, turnuva boyunca gerçekleştirdikleri 3 robot performans maçının yanı sıra proje, öz değerler ve robot tasarımı alanında jüri sunumları da gerçekleştirdi. Sunumlarını, robot tasarımını ve kodlama yeteneklerini başarılı bir şekilde sergileyen takımımız, jüri üyelerinden olumlu geri dönüşler aldı. Arda Gördüren, Ahmet Küçükbay, Akara Deren Yuca, Poyraz Mutlu, Can Bora Alpuğan, Kaan Büçkün, Eren Abbasoğlu, Reşat Aras Zengin isimli 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız, okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek üstün bir performans sergiledi. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.