HEP BİRLİKTE YORGUNLUK ATTIK 09.06.2022

Pandemi nedeniyle uzun bir ara verdikten sonra geleneksel Bahar Şenliğimizi güzel bir İzmir akşamında öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızla birlikte coşkuyla gerçekleştirdik. Bu yılki şenliğimizde Necati ve Saykolar grubunu ağırladık. Konser öncesinde ortaokul ve lise orkestralarımız ve ardından ortaokul dans topluluğumuz sahne aldılar. Performansları ile herkesi büyüleyen öğrencilerimizden sonra, Necati ve Saykolar grubu renkli performansları ile şenliğimize coşku kattı. Şenliğin gerçekleşmesine katkı koyan ve yoğun emekleri ile her an yanımızda olan Okul Aile Birliklerimize çok teşekkür eder, bir yılı daha sağlık ve başarıyla kapatıyor olmanın mutluluğunu tüm Işıkkent Ailesi ile paylaşırız.