HEP BİRLİKTE KEYİFLİ BİR KAHVALTI YAPTILAR 13.09.2022

Tüm ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güzel bir kahvaltıda bir araya geldiler. Zeytin ağaçlarımızın altında gruplar halinde minderlere oturarak kahvaltılarını yaptılar. Ardından birbirilerini daha yakından tanımak, hiç bilmedikleri yönlerini keşfetmek üzere “Rüzgâr Nereden Esiyor?” oyunu oynadılar. Herkesin birlikte keyifle sohbet ettiği, aynı ve farklı yönlerini keşfettiği, herkesin çok farklı ilgi alanlarını, becerilerini ve keyifle yaptıkları şeyleri fark ettikleri bir sabah kahvaltısı deneyimlediler. Işıkkent Ortaokulu olarak rengarenk bir grup olduklarını görerek ve birbirlerinden aldıkları enerji ile ilk haftaya devam ediyorlar. Tüm yıl boyunca daha nice böyle keyifli etkinliklerde birada olmayı diliyoruz.