GÖZ DOLDURAN PERFORMANSLARI İLE AYAKTA ALKIŞLANDILAR 16.05.2016

Ortaokul Türkçe Tiyatro Topluluğu bütün bir yıl özveri ve heyecanla çalışıp Aziz Nesin’in “Kutsal Hazine” oyununu sahneye koydu. Genç oyuncularımız, günümüz dünyasında yaşanan aksaklıklara nükteli bir şekilde değinerek tüm salonu hem güldürüp, hem düşündürdüler. Yer yer danslarla hareketlenen oyunda dans becerilerini de göstermenin fırsatını yakaladılar. Seyircilerin büyük beğenisini kazanan, ayakta alkışlanan oyuncularımız; grup olmanın, keyfini çıkararak bir işi yapmanın, sanatın bir dalıyla ilgilenmenin haklı gururunu yaşadılar. Öğrencilerimiz yoğun okul temposu ve sosyal yaşamlarının yanında böyle bir etkinliğin parçası olarak: “Her şeye rağmen tiyatro!” diyerek sahneden mutlu ayrıldılar.